fotografering fokuserad på det naturliga ljuset

Jag heter Lana och jag är personen bakom Nala Malari. Jag kommer ursprungligen från en stad nära Altaj bergskedjan i Centralasien på gränsen mellan Kina och Kazakstan. När jag var ett litet barn flyttade jag med mina föräldrar till södra Tyskland och bodde där över 20 år men förra året lockade mitt hjärta och en massa äventyrsstört mig till Norrbotten i norra Sverige. Jag är 27 år gammal och talar fyra språk: tyska, rysska, engelska och svenska. Te och söta muggar med mumintroll och rådjur är mina laster, jag slukar böcker som ingen annan och dyrkar vintern med dess snöprakt och de unika solnedgångarna. Min nya hem är känd som norra Riviera med en härlig sommar klimat, vackra sandstränder och med midnattsolen. Svårt att tro för den som några månader innan hört isblocken dåna mot skrovet på isbrytare. Jag är så tacksam att få vara här.


 

Mitt hjärta brinner för naturen och för fotografering.

 

 

 

En bild säger mer än tusen ord och bilder berättar ofta en historia på ett sätt som ord inte kan.

 
Hur allt började

Fotografering har alltid varit en del av mig och det var min pappa som fick mig att börja fotografera. Han har, så länge jag kan minnas, fotograferat. Jag har alltså fått min kreativa sida av honom. Mamma däremot är den som uppmuntrat mig till att jobba med det jag älskar mest av allt, fotografi. Jag är väldigt romantisk och nostalgisk som person och det är genom bilderna från min uppväxt jag kan minnas hur det såg ut eller kändes då. Det är kanske också därför jag älskar att dokumentera bland annat bröllop för det är en så viktig dag att minnas. Därför tror jag på de riktiga ögonblicken som bara händer där och då, vilket är det jag dokumenterar.

Upphovsrätt

Här på nalamalari.se har jag allt skrivit med mina egna ord. I vissa inlägg hänvisar jag till annan text men då märks det ut synligt att texten är skriven av annan person eller företag. Jag skriver om min vardag här i min nya hemstad och om äventyr i hela världen. Alla bilder publiceras på min hemsida är min upphovsrätt. Använd dem inte utan min tillåtelse.